Bedrijfsadvies

 

Bedrijfsadvisering is er in vele soorten en maten. Surpli is van mening dat bedrijfsadvisering het bestaande management van een organisatie centraal moet stellen. Zij moet de organisatie tenslotte ook in de toekomst naar successen leiden. Surpli kan u daartoe een aantal praktische handreikingen bieden:

  • quick scan van uw organisatie of specifieke bedrijfsprocessen
  • uitvoeren van een bedrijfsreorganisatie
  • opstellen van een verbeterplan
  • implementeren van praktische tools voor een betere control

Surpli kan ook fungeren als klankbord voor u als ondernemer of voor het management als geheel. Soms wilt u misschien gewoon eens iets aanhouden tegen iemand van buiten de organisatie. Die staat daar onafhankelijk en zonder vooroordelen tegenover. Maar dan wel iemand die soortgelijke situaties in de praktijk zelf heeft ervaren. Vaak levert dat hele frisse en praktische adviezen op. Soms zodanig, dat u misschien denkt: "Waarom heb ik daar zelf niet aan gedacht?

Dit zijn zo maar een paar voorbeelden van zaken waarmee Surpli u kan ondersteunen. Of wilt u misschien gewoon eens een uurtje sparren met een ervaren iemand uit de praktijk? Dat kan natuurlijk ook.

Meer weten over de bedrijfsadvisering van Surpli en wat die voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact op.

 

Interim management

 

Hulp van buitenaf kan voor iedere ondernemer noodzakelijk zijn voor korte of langere periode. Soms voor het uitvoeren van projecten, waarvoor u zelf te weinig tijd of expertise in huis heeft. Ook kan voor een bepaalde periode iemand nodig zijn om de rol van b.v. een zieke werknemer over te nemen. En dan zijn er situaties, waarin juist een interim manager van buiten nodig is, om een gewenste verandering in uw organisatie teweeg te brengen, wanneer er te weinig bereidheid is tot verandering bij het eigen personeel.

In al deze gevallen kan Surpli u ondersteunen met een interim manager op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Surpli.

 

Coaching

 

Heeft u dat ook wel eens? Slapeloze nachten omdat u nog niet weet hoe u een belangrijk verandertraject tot een goed einde moet brengen? Of twijfelt u eraan of u zelf wel in staat bent om de rest van uw organisatie daarin mee te krijgen? Heeft u iemand op een belangrijke positie die u graag wilt behouden maar die wel wat aan zijn eigen ontwikkeling moet doen en weet u niet hoe u dat aan moet pakken?

Vraag in dat geval eens om coaching. Surpli heeft jarenlange ervaring met management development, carrierebegeleiding en beoordelingen van medewerkers. We helpen u graag de mogelijkheden te ondekken.

Meer weten? Neem contact op met Surpli.